Çalıştığınız İşle İlgili Bir Meslek Sırrınızı Alalım
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mkrdg
      'Aa saç uçlarında kırık var, mutlaka uçlarından almamız lazım. Bak bir de bende bir şampuan var. Dur vereyim sana...'
        badideasensei
        Öğencilik meslekse anlatayım Tekrar yapmam aşırı fazla soru çözmem Arkadaşlar Dersi derste dinleyin ve not alın Film izleyin dil fark etmeksizin Haber izleyin beyin yakan türünden Müzik dinleyin sayısal da bayağı işe yarıyor En önemlisi de kitap okuyuuuuun
          benita
          Daha çok yeniyim ben de bilmiyorum henüz
            begumg
            ofiste insanlarla konuşurken araya ingilizce kelime sıkıştırmam şart. arkadaşlar bugün şu oldu fyi gibi ya da mesela akşama drinklerimizi alıp otururuz bi yere gibi. yoksa beyaz yakalılığım düşüyor tekrar kontrole girip kanıtlamam lazım :)
              redblack
              Beloctan fark almayan eczane yoktur. "Assaaaki eczane almiyor" derlerse "buyrun oradan alin diyin" "neyse simdilik burdan alayim" derler. Hic degismez. Ayrica ayni ilacin hem rektal/vaginal, hem oral formu varsa birini muadil verin, ayni kutulu iki ilac olunca g*tune sokacagini agzina, agizdan alacagini g*tune sokuyorlar. Yasandi, tecrubeyle sabittir.
                ezgisarikaya
                şu an o işi yapmıyorum ama yaptığım dönemlerden bir sır vereyim... PT olduğum zamanlarda salona gelen erkek müşterilere biraz flörtöz davranmam istenmişti. hatta bunun karşılığında da aylık prim alıyordum öyle az buz bir miktar da değildi 😏 patronum çözmüş işin bug'ını ben napim erk*kler maalesef böyle. hepsi 2 muhabbet edince akşam ona vereceğimizi sanıyor ahhahaha aynen beyler devam öyle düşünmeye belki düşer diye spor salonlarına gidip kadın PT'lere para vermeye 👌
                  dr.rock
                  Devlet "hasta başı para öderim" diye kanun çıkartınca halk "oha ben insanım mk , puanmıyım" demeyince, halk yerine, hekimler "hastalar paraya endekslenemez" diye eylemleşmiş, ama nedense halk "hekimler paragöz" diye olaya son noktayı koymuştur. Eylemde kaldırımdaki amca "üç kuruş fazla para alacağım diye işi bırakmayın aç gözlüler" diye bağırırken elimdeki dövizde şu yazıyordu "SAĞLIK HAKTIR, PARAYA ENDEKSLENEMEZ PUANLARI MARİO TOPLASIN" Canım halkım ya Nasılda hak ettiğini yaşıyorsun
                    roxannee-
                    Online eğitim veriyorum ve önemli olan şey yaptığınız iş her neyse onunla ilgili dürüst olmak. Karşınızdaki insana güvenilir olduğunuzu hissettirirseniz gerisi çok daha kolay oluyor.
                      cinayetvaraga
                      3 farklı sektörde aile şirketi olarak çalışıyoruz. bir tanesi biraz zorlu ve raconlu bir alan. Bazı ihalelere 20 kişi gittiğimizi biliyorum. Gövde gösterisi şart. çünkü esnaflığın bazı alanları hırçın maalesef.
                        tsukyomi
                        Eğer gençlere odaklı bir saha araştırmasındaysam doğru soruları sorup, cevapları detaylandırmam gerekiyor ki sağlam veri çıkartabileyim. Fakat sorulan sorular çok soğuk tınılı, hele 5n1k hiç çekilmez. Bol bol gülümseyip genelde internet miğmlerine başvururdum iletişimi yakalayabilmek için. Sonrası çorap söküğü. İki maske takacaksınız bu meslekte: toplantılarda Emile Durkheim, sahada Joker olacaksınız. Borderline kişilik bozukluğunuz hayırlı uğurlu olsun.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.