Biriyle Görüntülü Konuşurken Onu Değil Kendini İzlemek
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      johnnybravo
      Görüntülü konuşurken hep çirkin çıktığımı düşünüyorum. O yüzden onu değil kendimi gördüğüm ekranı büyütürüm. Bir yandan konuştuğum kişiyi dinlemeye çalışırken diğer yandan kendimi izliyorum, saçım başım tipim nasıl diye. Şöyle insanlar da var ama biliyorum. Kendini harika güzel ve yakışıklı bulup, sırf narsist oldukları için kendilerini izleme ihtiyacı duyanlar. Siz tabi karşı tarafın dikkatlerinin sizin üzerinizde olduğunu düşünün.
        benita
        Dert dinlerken karşıdan nasıl gözüküyorum merakıyla arada bakarım evet nolmuş yani
          sedefartuny
          Ekranlardan kendimize bakmayı seviyoruz aynalardan daha iyi ve filtreli bir görüntü sunuyor çünkü. Bugün birçok kadın makyajını telefon ekranından yapıyor. İnsanlar çirkin olduğunu düşündükleri için değil de güzelliklerine bakmak için kendilerine bakıyor ekranlarda bence.
            roxannee-
            Bir gün bir çocukla görüntülü konuşuyoruz. Çocuk anlatıyor bir şeyler ama ben kendimi izlemekten muhabbeti kaçırıyorum tabii o kadar farkında değilim ki bir baktım çocuk soyunmuş ama ben o kadar kendime odaklanmışım ahahahaha. Tabii bozuntuya vermemek için çok uğraştım ama çocuk çok bozuldu bu duruma ahahah sonra daha da görüşmedik ne gündü be ahahha
              azginteke
              Karşımdakine en güzel halimi göstermek istememle alakalı, bir nevi karşımdakinin gözüne saygı. Hep saygıdan bunlar..
              /
              0

              Tarihe Göre

              İçerik bulunamadı.