Bir Ünlüyle Karşılaştınız mı? Varsa Anılarınızı Dinleyelim
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gumball-w
      Tek gördüğüm kişi Danla Biliç oldu şans olsa Tarkan çıkardı karşıma Varsa komik anınız paylaşın bence
        biristeri
        Defalarca oldu ama her şey çok normaldi.
          ahmetsakar
          Ciguli'yle karşılaşmıştım. O an heyecandan ne yapacağımı bilemeyip elini öpmeye çalışmıştım. Sağolsun kibar adamdı öptürmedi estağfurullah (inş doğru yazmışımdır) dedi. Ben epey zorladım güreşe döndü iş. Adamın elini şapır şupur öptüm. Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum.
            miguelfelix
            cok unlu gordum ama bir tanesi ile 2 saat sohbet edip numarasını almıştım ercan kesal ile izmir den istanbula beraber uctuk havalımanında kahve ısmarladım adama :) sinema uzerıne lezız bır sohbettı adam o kadar dolu bir insan ki sıkılmadan anlatmıstı her sordugumu senaryo yazımı ile ilgili baya tiyo almıştım
              zeynebio
              Küçükken Ankara'da Bizim Evin Hallerindeki ismeti görmüştüm. İsmet'ti değil mi adı.
                selenga-pinarci
                Şanışer, Sokrat, Allame,Cem Adrian Ama tanışıp konuşamadım maalesef :/
                  kuyinist
                  Butun Ankara sanatcilsri yani butun demeyimde cogu diyeyimm.. Ozellikle VEK kendisini cok severim. Kuzenimin dayisi bunlarin muzisyeni. Hepsiyle samimi onun dugunune gelmislerdi. Hepsinin caldigi parcada oyun havasi oynadim. Tesekkurler. Onun disinda da bir cok pop sanatcinin konserine gitmistim bu kadar tesekkurler.
                    sucpesinde
                    Yıllar önce, ablamla kafede otururken Ara Güler'in yan masada oturduğunu fark etmiştik. Konuşmadık tabii, bu kadar.
                      beddualippa
                      Hakan Taşıyan. Aranızda tanıyan var mı bilmiyorum. 5-6 yaşlarındayken karşılaşmıştık kendisiyle. Yazdı, bütün komşular toplanıp parka gitmiştik. Dönüşte de o zaman yaşadığımız şehirde Barlar Sokağı diye bir sokak vardı, işte o sokaktan geçerken o da sahne aldığı yerden çıkıyordu, her zaman olduğu gibi yine sarhoştu. Kalabalıkta çocukları da görünce hepimize cips aldı. Benim de başımı okşayıp yanağımdan makas almıştı. Yani bende biraz arabesk bir tavır varsa Hakan Taşıyan el verdiği içindir.
                        sarisinbagyan
                        11-12 yaşlarımdayken tesadüfen avm'de Murat Boz'un imza gününe denk geldik annemle birlikte kendisinide çok severdim.. Kuyruğa girdik bir problem yok o ana kadar tam sıra bana geldi ve annem durduk yere "sakın ağlayayım deme" dedi, neden eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun ya? Cümlesi bitmeden ağlamaya başladım ve hiç bir neden yoktu saf rezillik.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.