Bir İnsanın Kalitesiz Olduğunu Anlama Yöntemi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      thetalentedmrripley
      Ona bir iyilik yapın. Sonra bir kaç kez daha aynı iyiliği tekrarlayın. Ve ardından o iyiliği yapmayı bırakın. Bunu sizin göreviniz olarak görüyorsa, yapmadığınız için size surat yapıyor, tepki gösteriyorsa tebrikler nur topu gibi bir orospu çocuğunuz oldu.
        sedefartuny
        Bir insana kalitesi yakıştırmasını yapmak çok ayıp bir şey bence ama hep ben konuşayım ve hep benim hayatım konuşulsun insanı kalitesiz insandır bence.
          eliff04
          Hayattan beklentisini, hedeflerini öğrenmek
            catherine-earnshaw
            Ciddi yazım hataları yapanlarda ("doru", "herkez", da ve deyi ayıramayanlar, vb.) ne düzgün bir davranış ne de vizyon gördüm. Herkesin farklı fikirleri ve düşünceleri olduğunu kabullenememiş, her şeye muhalefet olan, kendini ordinaryüs profesör zanneden özentiler de aynı bok. Sağcılar. Dio kullanıcılarına zaman zaman musallat olan gulyabaniler de bu grupta.
              kalpci
              İnsanların hürriyetleri ve varlıklarının onuru dışında kaliteleri vardır, gerçekten bağzı insanlar kalitesizdir, Bu kişilerde aşağıda ki özellikler kroniktir; - güçsüzü ezerler - para için onurlarını satarlar - yalakadırlar, güce taparlar - tembel, yiyici, tüketici tiplerdir - içten pazarlıklıdırlar - yalancıdırlar - dedikoducudurlar vb... Bu insanlar kalitesizdir. Kalitesiz ürünün ederi de o kadardır 5 kuruştur ederi 5 kuruş 5 kuruşluk insan diyebilirsiniz seslenirken: hey ! 5 kuruşluk insan nasılsın şeklinde sesleniniz
                mrlawyerkk
                Her konuda bilgisi olduğu iddia eden insan olmamıştır bence böyle bir şey yok çünkü.
                  zerdustttt
                  - Hayatını kariyerini hayallerini ya da isteklerini rakamlarla ifade eden çomarlar - Sosyal hayatında karakteri ile değil ,sayılabilen değeler ile var olan ezikler… - Konuşma ve yazma özürlüler.. Bunlardan sadece biri var ise, Vasat, İki ise, hemen uzaklaş, Üç ise, kaç canını kurtar..
                    allf0rmia
                    cevap basit ve net. su gibi de berrak ve pürüzsüz. anlayarak mı yaşıyor yoksa yargılayarak mı?
                      anemik
                      Markalarla övünenler, hayatin gerçeklerini kavramamis olanlar, onur ve saygı bilmeyenler
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.