Bir Erkeği Tanımak İçin Sorulması Gereken Sorular
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      derinfeylesof
      Soru sormak insan ilişkilerinde karşıdaki kişiyi tanımak ve anlamak için önemli bir eylem. Karşınızdaki kişiyi tanımak için ona aklınızdaki soruları sormak az da olsa onun hakkında bilgi edinmenizi ve tanımanızı sağlar. Kadınlar bu konuda daha açık. Bence erkeklere göre sorulara daha net cevaplar veriyorlar. Erkeklerde ise bu durum da bilgi edinmeniz daha zor. Gözlemlediğim kadarıyla sorulan soruya, soruyla cevap verme ve üstü kapalı cevaplar verme oranları daha yüksek. Bu yüzden bir erkeği tanımak için sorulması gereken sorular bence doğru cevabı alacağınız türden olmalı. Soruların niteliği onların ağzından net cevap alacak şekilde olmalı.
        a.l.p.o.l.l.o.n
        Bence ilk yapman gereken genelleme almaman. Algılardan nefret ediyorum.
          innocentghost
          Herkeste farklılık gösterebilir bu durum. Eğer karşı taraftan bir şeyler saklıyorsa ne kadar soru sorarsan sor her konuya açık olmayacaktır.
            onr_acbdms
            Ne sormak istiyorsan onu soracaksın. Dolaylı yoldan ima ile olmuyor.
              patronicee
              Soruya gerek yok. Kimse yokken sabrını zorlayın, şiddete eğilimliyse siktir edin çünkü dahası da vardır yol yakınken dönmek lazım.
                cinayetvaraga
                siz bu genel kanılarınızla çok yanlış tanı koyarsınız.
                  kalpci
                  Ben çapkınlık yapacakken yenisine "yaa eskisi bana şunu yapmıyor" diyorum, en layığı ile yapıyor, buna "kadını kadınla yenmek" taktiği ismini verdim. Yani siz beni tanıdığınızda ben çoktan tanımadığınız andayım. O nedenle psikoloji matematiği yapmayı bırakın. Aşıksanız aşıkım deyin, geberin ağlamaktan, kötü olmayın yeter. Ha bunu yaptınız, karşınızdaki adam yan mı çizdi. Onun ben soluduğu havanın oksijenini skeyim... Yolunuza bakın, sevgili kadıncıklar's
                    kafatamircisi
                    Ben kız olsaydım önce götüne bakardım sonra soru sorardım 😃
                      alfawolf58
                      Kadınlar daha mı net? Ciddi olamazsın 😅
                        tsukyomi
                        Net olmayan kadınlar da var, net olan erkekler de. Doğru yerde, doğru üslupla, doğru mimik ve jestlerle, doğru soruyu sormalısınız. Bir insana cenazede gülerek maç kaç kaç diye soramazsınız değil mi? Aynen öyle.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.