Bergen Filmi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gossipdio
      Uzun zamandır başrolü kim olacak diye tartışılmıştı. Başta Serenay Sarıkaya sonra Demet Evgar gibi isimler anılırken Farah Zeynep Abdullah'ta karara varıldı. Ben fragmanda baya benzettim. Çok fazla şarkılarını dinlemem fakat hayat hikayesi etkileyici bir sanatçımız, Farah Zeynep işin altından kalkacak gibi duruyor fragmandan anladığım kadarıyla. İzleyip göreceğiz artık.
      https://youtu.be/ruAxy-6esco
      https://youtu.be/ruAxy-6esco
        me_out_bye
        Güzel bir kadın ve sanatçı. Kötü bir döneme denk gelmiş cahillik çok fazla kendisi gibi değerli değil etrafındakiler. Sevmiş ama toksik ilişki yaşamışlar. Bu hayattaki en iğrenç insan benim olmuyorsa başka kimsenin olamaz diyen insanlıktan nasibini almamış canavar insanlardır. Şarkıları insanları beslemiş sevmişler ama oluşan kitlede yine bergeni tam anlamamıs tanımamış kitleside toksik arabesk kitle olmuş yarısı yarısı yerinde iyi insanlar. O zamanlar youtube gibi rahatlık yok güvenli evinden video at milyon izlensin paralar gelsin. Mekanlarda çıkmak zorundaydılar bu hayatta mekanlarda önü güzel ama arkası kötü yerlermiş. %50 %50 yani. Mesleği yeteneği ve sevdiği iş bu ama bunu yapmak zorunda. O da bunu icra etmiş bir efsane olmuş ama kötü bir hayat ☹ Sahnelerde ışıltılı, gerisi acı dolu. Ama yinede pozitif gülen güzel bir kadın güçlü bir kadın. Harbiden kadın. O kötü olayları her morali bozulmasını atlattıktan sonra yine o sahneye çıkıp yine insanları edasıyla büyülemiş mes etmiş. Peev. 💪🏻 30 yıl yaşabilmiş bu ortamda. Şarkılarında da geçtiği gibi "canım dediklerim" en sonunda canını almışlar. Sad... Dinlemedim pek şarkılarını çünkü arabesk sevmem, göynüm kaldırmaz. Dinlesek belki çok şey anlatıyordur ama? Müslüm Gürses'e hayranmış. En sonunda müslüm gürsesle beraber parça seslendiriyorlar. Müslüm babanında kitlesi toksik bu arada. Yani tanrılar belli birde kulları var. Kulları sayesinde yaşıyorlar ama salakta kulllar başa bela. Tanrıyı seviyoruz diyorlar bir skm bildikleri yok öyle ızdırap. Birde mekan sahipleri tiranlar var. Onların ellerindeler, sanatçı kendisi sevilen para getiren kendisi ama başka imkanı yok. Sektör piyasa böyle.
          sairsel
          O ışıltılı sahnelerin arkasında kim bilir nasıl hayatlar yaşanıyor? Bir döneme damgasını vuran ve kitleleri peşinden sürükleyen insanlar aslında ne gibi zorluklarla mücadele ediyor. Farklı açıları görmek için izlenebilir.
            unlimited0
            Şu kadarcık kısa fragmanda bile çok etkilendim. Merakla bekliyorum.
              eliff04
              Hep merak ediyordum bence çok güzel olmuş umarım film de güzeldir
                detokssuyu
                Bergen'i canlandıran oyuncu kim? Farah Zeynep mi? Ne kadar da Bergen olmuş ya tanıyamadım ve hayret ettim. Serenay Sarıkaya olmayacak mıydı ayrıca?
                  leb
                  seni kalbimden kovdummmmmmm bir daha geri dönemezsinnnnnn
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.