Belirli Bir Süre Ayak Dirediğimiz Sonrasında Karşı Koyamadığımız Şeyler
Popüler Kültürün bizi bir şekilde gafil avladığı durumlar var. Belirli bir süre karşısında duruyoruz, deyim yerindeyse ayak diriyoruz ancak sonrasında bir şekilde karşı koyamıyoruz. Arkadaşlarımın öve öve bitiremediği Aşk101 isimli diziye başladım bugün. Asla bana hitap etmiyor çok üzün süre karşısında durduğumu düşünüyorum ancak artık o kadar üzerine konuşuluyor ki sosyal çevremde daha fazla direnemeyeceğim. Merak en tehlikeli duygu arkadaşlar üzgünüm.
Kürk Mantolu Madonna'yı okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim, okumam dedim,
.
.
.
.
OKUDUM.
Müge Anlı'nın programını asla izlemem diyordum. Son işlediği konulardan sonra açıp izledim. Esra Erol'u asla izlemem diyordum son işlediği konudan sonra açıp izledim. Serap Ezgü'yü... yok onu izlemedim henüz ama sıra onda sanıyorum.
avokadoyu yerim yağını salataya katarım ve fücutuma sürerim, avokado candır.
Yulaf. Ve bunu koskoca bir öğün olarak tanımladığım kahvaltı yerine saymak. İnsanlar bunu nasıl yiyor diye düşünürdüm. Elma ile çözdüm tat sorununu ve tamamen pratik olduğu için kahvaltımın yerini almış durumda şu an.
Suç ve ceza beni sıkar kesin okuyamam dedim dedim dedim dedim
OKUDUM
Bayaaa iyi
Önceden okumadığıma aaşşşırı pişmanım lanet olsuuğn
Benim için genelde "bestseller" kitaplar oluyor. O kadar çok yorum ve reklama mağruz kalıyorum ki bazen bunlara yenik düşüp ben de okumalıyım diyebiliyorum.
Bazen beni yanıltan harika kitaplar da olabiliyor tabi ki.
Kahve ve tarot falına direnen insanlar oluyor etrafımda. Ben bir kere teklif ederim, isteyen hemen baktırır zaten. İstemediğini iddia edenler de beni darlar. İnanıyor musun, gerçekten doğru şeyler söylüyor musun, sallıyor musun, nasıl anlıyorsun. Ama kaçınılmaz son o fala bakılıyor. Sonra da aa bir daha bak bir daha bak. Ee noldu nazlanıyordun geçen gün?
Dizi final yapmadan izlemem asla dedim izliyorum 🙄 çatlıyorum şimdi meraktan
Yeni akımlara uymuyorum ya fazla abartılan şeylere karşı ilgisizim ve gereksiz buluyorum
Sadece son zama larda popüler olan brokoliyi sevdim ama noddle ile birlikte olursa yiyebiliyorum
Netflix... Uzun süre ayak diredim ama en sonunda aldım. Hoş uzun zamandır izlemiyorum. Üyeliğimde kart değişikliği nedeniyle askıya alındı.
Bu benim için Türkçe Pop olur. Direniyorum resmen dinlememek için. Ama illaki ya temizlik yaparken ya da arabada dinlerken buluyorum kendimi. Özellikle 2000'ler. Yeni şarkılardan nadiren de olsa iyileri çıkıyor. Yani büyülü bir mağara gibi. Girince çıkamıyorsun uzun süre. Girmemeye direnmek de zor oluyor. Garip bir durum.
Sarap. Kusarak uyandigim her gece yeminler ediyorum ama iki gun sonra iki sise deviriyorum.
Tabi ki İsmail yk şarkıları
Me : Bıraktım artık öyle absürt şeyler dinlemek yok
1 gün sonra odamda ben ;
...
İsmail yk ;
Aç bakalım bi bombabomba