Ayrılık Sonrası Birlikte Olduğun İnsanın Gerçek Yüzünü Görmek
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      arasserin
      İnsanların büyük bir çoğunluğu birlikte olduğun insanı genelde ayrılık sonrası gerçekten tanırsın derlerdi. Çok ciddiye almıyordum böyle söylemleri. İlişkilerimde de hiçbir zaman bu kadar büyük şeyler yaşamamıştım. Fakat ablamın başına gelen bir olayı sizinle de paylaşmak istiyorum. Normalde bu tarz şeyleri açmayı seven bir insan değilim fakat böyle şerefsiz insanlar etrafta olunca da kendime hakim olamıyorum. Ablam 5-6 senedir biriyle birlikteydi. Son 1.5 senedir de nişanlıydı. Pandemi sırasında yaşanan gelişmeler, çocuğun birden aşırı kısıtlayıcı bir insana dönüşmesiyle birlikte yüzük atıldı. Şerefsiz , bunun üzerine evlilik için biriktirdikleri ablamla ortak olan hesaptan ki içinde de 50-60 bin tl para vardı. Hepsini çekiyor. Ablama asla vermedi. Uzun bir süre barışmak için eve geliyordu bu olaylar olurken. Bir gün eşyalarını vermek için çağırırken kaçırmaya falan kalktı ablamı. Zaten en sonunda polise şikayetçi olduk ama pek bir şey çıkmadı. Sonrasında aldatıldığını öğrendi. Ablan şu ayrılık sonrası yaşadığı travmalar yüzünden uzun süre depresyondan çıkamadı. Demem o ki siz uzun yıllar tanıdığınızı sandığınız insanın aslında hiçbir şekilde tanımadığını fark ettiğinizde yaşadığınız o hayal kırıklığı çok korkunç bir şey. Allah herkese hayırlı birilerini nasip etsin. Biz olaya en azından evlenmeden, erkenden fark ettik diye bakarak kendimizi avutuyoruz fakat böyle şanslı olmayan insanlar da var. Gerçekten ayrıldığın anda insanın bütün kirli çamaşırları birden dökülüyor.
        sairsel
        Bir kişiyi tanımak istiyorsan onu kavgada veya ayrılıkta göreceksin!
          berat_redflag
          zor durumdaymış gibi davran, anlarsın gerçek niyeti neymiş
            gulfemkaya
            Ablana sabır diliyorum. Gerçekten çok zor bir durum
              garavel_usta
              Bir kişiyi tanımak istiyorsan onunla yemek yiyeceksin veya uzun bir yola çıkacaksın.
                amira
                ayrılmak istediğinde bir insanın gerçek yüzünü görmek.
                  gizemino
                  Aldatılmayı tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. İnsanı kendini çok değersiz hissettiren bir durum fakat zararından neresinden dönersen kâr. Uzun bir süre hiç kimseye güven duyamayacak fakat zamanla bir şekilde o sızı hafifliyor. Unutturacak biri çıkıyor karşına. Bu insanların da işleri de ilişkileri de asla yolunda gitmiyor. Almayacaksın kimsenin ahını
                    badideasensei2
                    Aranızdaki sınırı kaldırınca verdiği tepki, yalnız kalınca ki geri dönüşü/dönmeyişi ile tanıyabilirsiniz.
                      _zeynep_
                      Ne bok olduğunu anlarsın ve ayrıldığın için gurur duyarken beraber oldugun için pişman olursun
                        sonnokta
                        Böyle bir şey yoktur. Tanıdığımızı sandığımız insanın beklenilmeyen davranış göstermesi onu yeterince tanımadığımızı gösterir. Ayrılık sebebi olan bu durumdur. Gerçek yüz, sahte yüz diye bir şey yoktur. İnsanlar aynıdır. Olaylar değişmiştir. Farkedip ayrılmak doğrudur ama ayrılıp da farketmek diye bir şey yok. Kurbağa formasyonu muyuz biz ?! Önce bizi yavaş yavaş istediği kıvama sokacak, ondan ayrılınca da ulan ben ne yapmışım dedirtecek. Ayık olun gençler. Yapmayın. Herhangi bir eski sevgilim benim için kötü konuşuyorsa bu onun karakteri ile ilgilidir. Beni ilgilendirmez. Ben kimsenin arkasından konuşmam. İyisiyle kötüsüyle hepsi hak ettiği kadar çok mutlu olsun. Hakkım varsa da benden yana helal olsun.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.