Aşık Olan Değil Birbirini Üzmeyecek Sıkıntı Vermeyecek Hayatımızı Yaşarken Bir Şeyler Paylaşabileceğimiz İnsanlar Lazım
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      me_out_bye
      + bunu bulmasıda imkansız heralde. Birbirini yadırgamayan, sorunlarını saklamak zorunda hissetmeyen. Sürekli ona yaranmak için kendini sıkmayacağın rahat oldugun birileri insancıklar. Çünkü dünyanın gerisi zaten sıkıntı. Sen de hoşlandığına arkadaş dediğine hatta eşine sıkıntı veriyor içine kapatıyor hayatta zorlanmasına sebebiyet veriyorsan ne anlamı kaldı. Ben denedim bi ara yine batırdım. Duygular işin içine girince veya bi uyumda lazım eğitim tecrübe farkı falan olmuyor. Sade olacak sakin tatlı bişe. Onun içinde hem kişilerin bunu kabul etmesi hemde bi uyum denklik lazım. Hizmet etmeye çalışır gibi buldum kendimi yine ya da yanlış ettik. Bahsettigim olmadi.
        tsukyomi
        İmkansız değil, zor bulunuyor sadece. Ona gelene kadar yara bere içinde kaldım, dert sahibi oldum ama sonunda buldum, imkansız değilmiş. Öyle baştan "bu beni üzer, nasıl olsa bir gün biter" dersen kendini koşullandırırsın, bütün zevki kaçar işin. Kendin ol, karşındakinden de kendisi olmasını iste, olamıyorsa yol ver. Denemekten de vazgeçme, öyle bir iki çürük çıktı diye yılma. Önceki sana yamuk yaptı diye sonrakine de tavırlı olma. Hak edene hak etmediği, daha öncekine yapamadığınız kötülükleri yapıyorsunuz sonra bunlar hepsi böyle yea diye ağlaşıyorsunuz. Her şey sende bitiyor.
          isimkoyarsn
          Abi bunların hepsi = Mert yani mslqğqpeorkgpc9xk
            selshine
            ilişkilerde gerçeklere bağlı kalmak çok önemli, bir ilişkide en önemli şey destek, saygı ve sevgi gerçekten. O ihtiraslı aşklar falan sadece yara bırkaıyor insanda
              derinfeylesof
              bulursanız bana da haber edinn lütfen
                android_dahaiyi
                öyle birini bulsan direkt aşık olursun zaten
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.