Arka Planda da Olsa Ünlü Olduğunuz Bir An Var mı?
İlla böyle çıkıp podyumlarda boy göstermeli değil, mesela dizi çekimi vardır siz o sırada arkadan geçiyosunuzdur gibi. 😂
Eet
Usb takiorum tv ye
Bi Dugun.Hep ben varim...Baya bildigin basrol 🤪
Abim ve ben bayramda kamerada görüntülenmiştik 15-20 saniye gibi bir sürede. Hatta abime kaç tl harçlık aldığını sormuşlardı. O zamanlardan az biraz ünlüyümdür.
Yıllar önce yerel Bi TV kanalı röportaj için durdurdu. Ekmek kaç para? diye sordular, bilirsem marka saat hediye edeceklerdi. bilememiştim. Herkes toplanıp yok artık yuh falan çekmişti, akşam yayınlanınca herkes beni aramıştı meşhur olmuştum ufak çaplı.
Üniversiteye Yetenek Sizsiniz gelmişti. Biz arkadaşla hunharca bir şeye gülerken bizi çekip, o an performans sergileyen yarışmacıya gülüyormuşuz gibi montajlamışlardı. Gerçekte o yarışmacıya da hiç gülmemiştik bu arada.
Zamanında inci sözlük vardı onedionun arazisinin dutluk olduğu zamanlar Eskişehir de Tekelci Ahmet Abi vardı meşhur o zaman bağımsız milletvekili adayı olmuş elimizde süpürge kürek caddeleri sokakları süpürüyoruz yollara felan yatıyoruz akşam haberlerde kendimi görmüştüm
Bi avmde radyo yayını yapılıyodu. O haftaki konuk Buray. Selfie video derken arkada ben de çıkmıştım. 1-2 hafta sarhoş gibi gezdiydim aynı karedeyiz diye.
eski sevgilimle işler güçler dizisinde arkada yürüyen çift olmuştuk. şimdi ayrıyız abv
Evet Star’da bir gezelim görelim gibi bi programda Antalya’da düden şelalesinin önünde röportaj yapmıştık baya baya televizyona çıktım.hatta ikinci hafta da tekrarını verdiler iki kez çıkmış oldum.bir de haftanın güzeli hangisi diye Rus kadınlarla karşılaştırılmıştım😀
Uykusuz dergisi 500. Sayı kapağı bana ait... Açığa alınan hakem evet evet o benim. Sadece bu da değil. 2017 yılı mart ayında tüm ulusal gazetelerde açığa alınan hakem başlığı altında bir çok haberimiz yapılmıştı.
Olmaz mı. Küçük bir ilkokul öğrencisiyken. Okulda küçük bir ekiple kendi oyunlarımızı yazar bir de oynardık. Okul içinde oynardık tabii. Sonra bir gün bizi izleyen bir Veli bizim kurum için de bir oyun hazırlar mısınız dedi. Hocamızla birlikte hazırladık. Adı da “tüketicinin sesi” idi. Kadının sesi programlarından çok etkilenmiştik o zamanlar. Koca bir etkinlik düzenlenmişti biz de gidip oyunumuzu oynamıştık. Vali, belediye başkanı ve baya büyük isimler. Televizyona da çıkmıştık. Bizim için, ilkokul öğrencisi ben için çok büyük bir deneyimdi.