Arka Planda da Olsa Ünlü Olduğunuz Bir An Var mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mkrdg
      İlla böyle çıkıp podyumlarda boy göstermeli değil, mesela dizi çekimi vardır siz o sırada arkadan geçiyosunuzdur gibi. 😂
        benita
        Üniversiteye Yetenek Sizsiniz gelmişti. Biz arkadaşla hunharca bir şeye gülerken bizi çekip, o an performans sergileyen yarışmacıya gülüyormuşuz gibi montajlamışlardı. Gerçekte o yarışmacıya da hiç gülmemiştik bu arada.
          patronicee
          Yıllar önce yerel Bi TV kanalı röportaj için durdurdu. Ekmek kaç para? diye sordular, bilirsem marka saat hediye edeceklerdi. bilememiştim. Herkes toplanıp yok artık yuh falan çekmişti, akşam yayınlanınca herkes beni aramıştı meşhur olmuştum ufak çaplı.
            noway
            eski sevgilimle işler güçler dizisinde arkada yürüyen çift olmuştuk. şimdi ayrıyız abv
              koray-semen
              Zamanında inci sözlük vardı onedionun arazisinin dutluk olduğu zamanlar Eskişehir de Tekelci Ahmet Abi vardı meşhur o zaman bağımsız milletvekili adayı olmuş elimizde süpürge kürek caddeleri sokakları süpürüyoruz yollara felan yatıyoruz akşam haberlerde kendimi görmüştüm
                meyvesebze
                Eet Usb takiorum tv ye Bi Dugun.Hep ben varim...Baya bildigin basrol 🤪
                  jamiryuu
                  Bir tek düğünde kameralara yakalanmıştım, başkada yok.
                    ilker-sahin-sinop
                    Uykusuz dergisi 500. Sayı kapağı bana ait... Açığa alınan hakem evet evet o benim. Sadece bu da değil. 2017 yılı mart ayında tüm ulusal gazetelerde açığa alınan hakem başlığı altında bir çok haberimiz yapılmıştı.
                      uykunobetcisi
                      Bi avmde radyo yayını yapılıyodu. O haftaki konuk Buray. Selfie video derken arkada ben de çıkmıştım. 1-2 hafta sarhoş gibi gezdiydim aynı karedeyiz diye.
                        sozdedegilgozde
                        Olmaz mı. Küçük bir ilkokul öğrencisiyken. Okulda küçük bir ekiple kendi oyunlarımızı yazar bir de oynardık. Okul içinde oynardık tabii. Sonra bir gün bizi izleyen bir Veli bizim kurum için de bir oyun hazırlar mısınız dedi. Hocamızla birlikte hazırladık. Adı da “tüketicinin sesi” idi. Kadının sesi programlarından çok etkilenmiştik o zamanlar. Koca bir etkinlik düzenlenmişti biz de gidip oyunumuzu oynamıştık. Vali, belediye başkanı ve baya büyük isimler. Televizyona da çıkmıştık. Bizim için, ilkokul öğrencisi ben için çok büyük bir deneyimdi.
                          mervenizz_
                          Modellik yaptım.
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.