Apartmanda Balık Yapılmasının Yasaklanması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      plazacalisani
      Dün itibarıyla apartmanımda öne sürülen bir tavsiye. Aslında insanların özgür olması gerektiğine inanırım, ancak hakikatten son zamanlarda bir komşumuz o kadar çok balık kızarttı ki hepimiz çileden çıktık. Apartmandan evlere doluştu, kapıdaki montlara kadar sindi. Rica ettik en azından hafta 1-2 yapsın diye bana mısın demiyor. Artık çileden çıktı apartmandakiler, ben çok yoğun çalıştığım için o kadar sorun değil, ancak işte sürekli evde olanlar için ciddi bir durum. Siz ne diyorsunuz bu karara?
        mehmet_08
        Dostum apartmanda bence ayda 1 kere belirli günler olmalı ve ancak o zaman mangal balık tarzı şeyler yapılmalı ya da balık yapacaksan nezaketen insanlara haber verki çamaşır asmasın cam açmasın Ama yasaklanması taraftarıyım balık istiyorsan siktir git restoranda ye milleti rahatsız etmenin anlamı yok iyi olmuş
          gregory_
          Doğru karar, olay rahatsızlık verecek boyuta gelmiş.
            benita
            Çok severim balığın her türlüsünü ama evde yapmak gerçekten zulüm, bana mantıklı geldi karar
              mervenizz_
              Kokusunu sevmem ama yemeyi severim iyi olmuş teşekkürler.
                cinayetvaraga
                İlk olarak şunu söylemek isterim, buna kimse karışamaz. kapısını kapatıp yaptıltan sonra bu durum özgürlük ihlali filan olmaz. lakin insani ve komşuluk boyutu var. Bu noktada biraz çözüm üretmesi gerek. baca ve davlumbaz varsa çalıştırabilir, baca tıkalıysa açtırabilirsiniz apartman bacasını. sıkıcı bir durum. ama şu var, adam yapacak ve kimse karışamayacak.
                  mevsimlerdensnbahar61
                  Yani insanların rahatsız olduğu bir durum da daha itinalı olmak gerek
                    peripedia
                    Bizde de bir sucuksever aile var. Bizimkiler bahçede mangal olarak sucuk pişirmeyi yeğliyor daha çok. Özellikle akşam saatlerinde koku katlanılamaz olabilir ama yapacak bir şey yok maalesef. Kendilerinin bunun bir sorun teşkil ettiğini farketmelerini bekliyoruz.
                      sedefartuny
                      Mümkünse yasaklansın lütfen. Tamam özgürlük herkes hanesinde istediğini pişirir ama bazen o koku burnumu sızlatıyor bana da yazık. Her gün her gün de balık yenmez ama değil mi?
                        ozlmli
                        o kadar haklısın ki
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.