Alın Teri Denilen Şeyin Tamamen Palavra Olması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      madashell
      Yoktur böyle bir şey. Yıllardır bu lafla büyüyen biri olarak inanmıyorum bu safsatalara. Alın teri falan yalan. Yeterince sermayen olsun, zehir gibi iki tane finansçıya ver paranı. Onlar borsada, dövizde, altında oynasın sana kar getirip dursunlar. Maaşa bağla onları. Bitti gitti. Alın teri, helal para falan bunların hepsi tantana. Boş laf. Kandırmayın kendinizi.
        peripedia
        Ben bu düşünceye katılmıyorum. Emek verilerek kazanılan her şeyin daha anlamlı ve uzun vadede sağlam olduğuna inanıyorum. Hepimizin yağmaya falan başlaması lazım o zaman. Alın teri, emek, çaba önemli kavramlar arkadaşlar.
          meyvesebze
          Gunumuz de cikmis bi deyim deil zaten... Eskiden sartlar zormustu.Tarlada bahcede madende insaatta..Makinelerin robotlarin yaptigini insanlar yaparken alin teri dokulmez mi hic? Simdi hersey kolay
            android_dahaiyi
            yaptığın işin bir değeri var, sırf para getiriyor diye dan bilzerian gibi yaşarsan meslek değerin de kalmaz alın terin de. alın teri tamamen yaptığın işin önemi ve saygınlığıyla alakalı
              ortalik-karisik
              sevdiğin işi yaparak hakkını alabiliyorsan alın teri palavra değil bence
                cinayetvaraga
                Alın terinden kasıt EMEK. Ve evet insanlar emekle para kazanıyor, kazandıkça sermaye yapıp daha çok kazanabiliyor. Yalan filan diyorsan sende sıkıntı var demek ki.
                  paarantez
                  Alın teri doğru insan tarafından doğru yerde kullanıldığında mutlu edici bir kelime, ama işler değişirse durum sıkıntı.
                    zimbo
                    Biz alnımızın akıyla kazanırız paramızı ve alnımızın teri dedikleri bu olsa gerek der susarım! He tutup Dan Blizerian'ı koyarsanız bunun alın teri farklıdır arkadaşım bunun başka yerleri terliyor ben size söyleyim.
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.