Aleyna Çakır’ın Ölümünün Baş Şüphelisi Ümitcan Uygun'un Tahliye Edildi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gizemino
      Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının sonra gözaltına alınmıştı ve "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek" suçundan tutuklanmıştı hatırlarsanız avukatı da bugün yaptığı paylaşımla tahliye olduğunu yazmış.
      https://twitter.com/cagataydan/status/1416118048168321026
      https://twitter.com/cagataydan/status/1416118048168321026
      Gerçekten diyecek bir söz bulamıyorum. Aleyna Çakır'ın tırnağından alınan DNA ve sperm örneği Ümitcan Uygun'un çıkmasına rağmen, ölümünde boğuşma izlerinin belirtisi olmasına rağmen nasıl tahliye ediliyor. Aklım almıyor. Her geçen gün kadına verilen değere, adalete, güzel olan her şeye karşı umudumu kaybediyorum ben. Tükeniyoruz artık biz de
        me_out_bye
        Parası olan yaşar bu dünyayı.
          abdes_terligi
          bence ülkedeki tüm kadınları alıp avrupaya filan gönderelim geride bu goriller kalsın kendi kendilerine azsınlar.
            torture
            Türkiye adaletinden ne bekliyorsunuz ki
              cinayetvaraga
              Böyle sistemin allah belasını versin artık. bunları koruyan kollayan besleyen büyüten herkesin canı cehenneme! ayıp be! yazık be!
                010101010
                Böylesi şer**sizler ceza almayıp salındıkça iyice cesaretleniyorlar. Adaletinizi sk*m. Bu ülkenin tümden revize edilmesi lazım, bütün kanunların, mülteci belasının..
                  eski_bi_tanidik
                  Şaka gibi. Yarın bir gün benim de başıma gelse tahliye ederler. Adalet adalet değil. Tecavüzcüler şiddet uygulayanlar ülkede cirit atıyo. kadını kurtarmak için erkeği öldüren kadir şekerci hemmen hapse atiliyo. Erkek önemli ya kesinlikle bişey yapılması lazım. Burdan anlayabiliyoruz erkeklere bu ülkede çok değer verilip kadınlarin da bi o kadar önemsenmedigini.
                    buse01
                    Abi zaten Ümit'in öldürdüğü kanıtlandı neden hala tahliye, herkes herkesi öldürsün o zaman sonra da arkasında dayanağı olsun parası olsun. Bunu tahliye etme kararı verenleri de bir gözaltı incelemesine almak lazım böyle hukukçu olur mu
                      madlisa
                      adli tıp ölüm nedenini ası olarak belirlemis yani olay bogustuktan sonra aleynanin intihariyla sonuclandiysa katil olmaz ama adli tip raporu ne kadar dogru kizi öldürdüyse nasıl öldürdü bilemem ama her halükarda gencecik bir kadina korkunc acilar yasatan ve bununla övünen igrenc rezil bir insandir.
                        hogwartsmektubugelmeyen
                        ama pucca içeri alınmıştır..
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.