Adı Taciz İddialarına Karışan Yazar İbrahim Çolak'ın İntihar Etmesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      furkanbozkurt
      "Me too" akımı sayesinde birçok kişi ifşa ediliyor ve edilmeye de devam edecek gibi duruyor. İfşa olanlardan biri de yazar İbrahim Çolak imiş. Dün attığı bi tweetin ardından da intihar etmiş. Bu duruma iftira vs diyenler olmuş ama bana kalırsa öyle değil. Yaptıklarından duyduğu utançla durumu vicdanına yediremeyip intihar etmiş adam. Çok bariz.
      https://twitter.com/ihtiyarkitabevi/status/1337097156625391616
      https://twitter.com/ihtiyarkitabevi/status/1337097156625391616
        me_out_bye
        iyi bok yaptın. Canı sıkılan intihar ediyor k. Yasaklansın şu iş. 🤔 Ne oldu şimdi 3 gün konuşulcan ertesi gün kimse şeyine takmayacak. Olan sana oldu 🤔 Kendinin masum olduğunu düşünüp kendini cezalandırmak ??? 🤔 Bu n skm salakça bişe. Stop that shit.
          mervenizz_
          Aslında empati kurmak zor değil adın tacizciye çıkıyor bütün Türkiye'de ifşalanıyorsun kimsenin yüzüne bakamayacak hale geliyorsun gerçekten intiharlık sebep ama bu haberler doğruysa diyecek bir şeyim yok.
            _gizem_
            sıkılan intihar ediyor artık
              me_out_bye
              M4l. Bu saatten sonra eşinin evladının yüzüne bakamam diyon ama intihar ediyon ? Baban intihar etti dendiğinde nasıl olacak o insanların gozunde. Ben olsam eşim ailem olacak. Bana bok atacaklar ? 🤔 Yılan gibi sadece kafa ezilip yok olana kdr uğraşirim. Tekrar tekrar kuyrumu kesseler çıkar geri 🤔 - Histe bozukluk 🤔 Devrik his. Ben anlayamamak. Gereksiz işler. 🙅🏻‍♂️ - Yüzüne bakamam diyo. E bıraktın gittin şimdi kimsesiz ? Histe devriklik. Bakma yüzüne boyundan aşağı bak yine yanlarında ol 🤔 Neyse banane. Nabarsa yapsınlar. 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♀️
                me_out_bye
                Ünlü bir diocu arkadaşimın dediği gibi: Fazla gurur göte vurur. Kaba söz ama doğru. Kim dediyse haklı.
                  demli_cay
                  Yazışmalardan anladığım kadarıyla sanki sexting yapılmış ama tek taraflı verilmiş konuşmalar... Olay taciz midir değil midir net bilmiyoruz hala.
                    dr.rock
                    Tacizden gerçekten rahatsız olan kadın; 10 yıl sonra ifşa etmez, gider hukuka başvurur, kadın derneklerine gider, ifşa tüm kanallar denendikten sonra son çıkmazdır. Görünen bu değil, sosyal medyada yapılan bu değil. Böyle yapan kadın tacizci durumuna düşer. Hukuk çalıştırılmalı. "Kadına pozitif ayrımcılık" konusu istismar edilirse kadınlar zarar görür kadınlar dikkat: Sıradanlaştırılmasına müsade etmeyin hak sizin hakkınız valla benden demesi
                      secilyurt
                      adam bir nevi itiraf etmiş iyi olmuş
                        tiroyitbezi
                        Yazık. Bir anlık gafletle verilmiş karar gibi duruyor. Aklı başında bir insan hayatını bu sebepten sonlandırmaz kendini aklamaya çalışır. İşin kolayı ihtihar olmuş.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.