23
15 Kas 2021
Abdullah Öcalan'ın Kardeşi Osman Öcalan Öldü
PKK lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, Erbil'de tedavi gördüğü hastanede öldü.
Osman Öcalan'ın temmuz ayında felç geçirdiği iddia edilmişti. Osman Öcalan’ın oğlu Welat Osman yaptığı açıklamada, babasının sağlık durumunun bir süredir kötü olduğunu belirterek geçirdiği beyin felci nedeniyle hareket kabiliyetini ve konuşması yetisini tümden kaybettiğini söylemişti.
Habertürk'ten Çetiner Çetin'in haberine göre Öcalan, Erbil'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
"Türkiye'ye getirilmesini bekliyoruz"
Ölüm haberini alan Şanlıurfa'daki kardeşi Mehmet Öcalan, 'Uzun süredir Osman ile görüşmüyorduk. Ölümü nedeniyle üzüntü yaşıyoruz. Kardeşimizin cenazesinin Türkiye'ye getirilmesini bekliyoruz. Avukatlarımız aracılığıyla ağabeyime durum iletilecek ve ondan gelecek habere göre yol haritası çizeceğiz' dedi.
Darısı diğer tüm vatan hainlerinin başına!
Hepside gebersin onursuz haysiyetsiz kahpelerin!
Darısı Apo nün başına
Emperyalizmin kucağında kıvırmayı Kürt halkı için mücadele diye lanse ettiriyor.
Geçenlerde burda bir bakanın kanser olması ile alakalı başlıkta yazdığıma diss atan tayfa bu adamın ölümüne de baş sağlığı diler mi? nerdesiniz insan seviciler?