50 Kuruş Yüzünden Sevgiliden Ayrılmak
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      garavel_usta
      1 aydır konuştuğum ve geçen çarşamba buluştuğum bir kız vardı. Kendisiyle dio'da çok öncelerden açtığım bir başlık sayesinde tanışmıştık. Zamanla da hem kültürel hem mizah hem de hayat hakkındaki görüşlerimiz, isteklerimiz, hedeflerimiz benzer olunca ciddi bir ilişki kurma yolunda ilerliyorduk. Taa ki buluşana kadar. Pandemi yasaklarından dolayı buluşmayı piknik tarzı yapmaya karar verdik ve arabayla çatalca taraflarına gittik. Doğa yürüyüşü yapar, deniz havası alır belki de sevişirdik. Yapılabilecek çok aktivite vardı. Neyse gideceğimiz yere geldik arabanın bagajından malzemeleri çıkartırken benim montumun cebinden 2,5 lira düştü. 2 lirasını alıp 50 kuruşu ararken bana "ya bırak kalsın 50 kuruş peşine mi düşeceksin?" dedi. Yerde eğilmiş haldeyken "evet neden düşmeyim alın terimle kazandım ben o parayı. O para eksik diye ekmek alamayan insanlar var" dedim. Bana alaycı bir gülüş atıp "tamam tamam" dedi. O andan sonra tüm modum düştü. Söylemesi ayıp sucuk almıştık ziyan olmasın diye onları cız bız yapıp yedikten sonra telefonumun alarmını zil sesi yapıp 10 dakika sonraya kurdum. Telefonla konuşuyormuş gibi yapıp "evimizi su basmış kedime bir şey olmasından korkuyorum hemen gitmeliyiz" dedim. Kızın da sevişme planları yarım kalmış olacak ki suratı asık bir şekilde "tamam" dedi ve uzaklaştık hemen oradan. Yani demem o ki 50 kuruş da düşse alırım 5 kuruş da. Bunu yadırgayacak kızla da işim olmaz. Sizin de olmasın.
        kafatamircisi
        Ben sana 100 tl vereyim bu başlığı sil
          tsukyomi
          Biz bunları daha önce konuştuk Garavel. Örnek senaryo yazıp yorulacağına aramaya inansaydın ya.
            mrsnl33
            Bunu nereden arakladın,doğru söyle.
              thetalentedmrripley
              Tambirpeachkenki senaryolar bile daha iyiydi, bu sarmadı.
                heyecann
                Ben bunları toplayıp kitap haline getireceğim. Kitabın adı da Garavel_usta 'nın maladabtive daydreaming maceraları olacak. Çok satar bu ldslösödmfkska
                  dikistutmaz_sabri
                  bukadar çulsuz toplanıp beraber nasıl zengin olabiliriz konusunu tartışma başlığı açsanıza böyle her kafadan ayrı ayrı yazacağınza.15-20 gündür burdayım şunca günde burda rastladığım kadar çok sayıda fakiri ömrümde henüz görmedim her başlık ayrı bir dram içeriyor ya
                    _gizem_
                    keko musunuz siz 50 kRuŞ vRE tıRrEk
                      mrlawyerkk
                      Ne güzel yapmışsın. Bravo diyoruz. Uzak durmak lazım böyle insanlardan. Umuyorum kimsenin hayatında bu gibi insanlar yoktur.
                        samyeli90
                        Bir şeyi yazmamışsın ama şu olacaktı kızı beğenmedim ve elli kuruşu bahane edip ayrıldım
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.