30 Yaşına Gelip Eşek Kadar Adamların Hâlen Ailesiyle Yaşaması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      kafatamircisi
      Bu insanlar hayatı boyunca hiçbir başarı elde edemeyip bundan sonra da hiçbir halt olamayacak insanlardır. bakın açık ve net söylüyorum bu insanların ergenlik ve çocukluk dönemleri çok travmalı geçmiştir okulun futbol takımına bile alınmayan, alınsa bile yedek kulübesinde pinekleyen loserlar bunlardır alın size tespit gibi tespit))
        abdes_terligi
        başarısızlık değil bence, ailesinden memnunsa neden bıraksın gitsin? ben memnunum, ingilizce bilgisayar mühendisliği alanındayım, mezun olup iş bulduğumda ailemden ayrı olarak kolayca yaşayabileceğimi düşünüyorum. Ama ailemi neden bırakayım? Loser filan değilim bu arada asdkjaksdkj allaha şükür. Bilemiyorum başka insanların yaptığı her şeye laf yetiştirenler biraz kendilerine baksın bence.
          blondewitch
          Avrupa'da mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki. Normalde evet ama ülke ekonomisinin farkında mısınız, ev kiralarının falan?
            yagmur_ults
            Aynen hepimizde zengindik zaten o yüzden hepimizin ayrı evi olsun. Bu başlığı “18 yaşında olur olmaz kendi düzenimi kurup taşınıcam üniversiteye uzak yere gidip hayatımı yaşayacağım” kafasında ergenin biri mi açtı acaba?
              catherine-earnshaw
              30 yaşında eve para getirmeyip annesinin/babasının emekli maaşını yiyorsa asıl sıkıntı budur. Ayrıca belki annesi ya da babası yalnız veya bakıma muhtaç? Bu gibi durumlarda aileyle yaşamak normal bence.
                trueliving
                açıklaman biraz fazla iddalı olmuş bence, o kadar da değil ya çocukluk travması filan yabancılarda bu durum evet var , ama biz alışkın değiliz sanırım çalışıyorda olsan ailenin yanından ancak evlenince çıkıyorsun 🙄
                  patronicee
                  31e kadar yolu var.. Elbet o el nasır tutacak. Eli tutmazsa beyni tutacak.
                    asit
                    Niye yaşamasın ? Aile ve kişi birlikte yaşamakta bir beis görmüyorsa kimse buna laf edemez. Çoğu insan ailesinin geçimini sağlıyor. Herkesin anne babası emekli veya bir yerlerden geliri olan insanlar değil. Abartmışsın hatta biraz saçmalamışsın loser falan diyerek..
                      honeybee
                      o senin söylediğin yurt dışında normal ama ben türk ailesinde çok çok nadir gördüm bunu
                        samyeli90
                        Eve para getirmeyip anasının babasının iki üç kuruşluk maaşına ortak oluyorsa evde kıçını yayıp bütün gün yatıyorsa bir işe de ortak olmuyorsa evet haklısın
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.