18 Yaşından Küçüklere Başörtüsü Yasağı Gelmeli mi?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      muzlu-pasta
      Hepimizin bildiği gibi hükümeti islamfobik olan demokrasinin beşiği fransa bunu uygulamaya koymuş bunun sebebide bazı kız çocuklarının anne ve babasından baskı görerek kapanmasıymış ki bunu destekleyenler olmuş birkaç kişi zaten doğru düzgün takmıyorlardı biraz da size soruyum dedim zaten benim düşüncemi tahmin edebiliyorsunuzdur.
        mrsnl33
        Ben tamamen yasaklanmasına karşıyım,sonuçta bunu kendi,özgür iradesiyle giyen insanlarda var.Ama küçük yaştaki çocukların,aile baskısıyla kapatılmasına ben de karşıyım.Bu konuda ailelerin daha da bilinçlendirilmesi lazım.
          gregory_
          Inançla ilgli bir konu kabul de 3 5 yaslarinda cocuklari bile basörtüsüne zorlayan aileler var, yasaklama da fazla baskici olmaz mi?? Bir tane kitap ama bir konuda elli ayri sonuç, Islam bilginleri derleyip toplasin artik bu isi, audi ye binip Ayasofya'ya kilicla girmek sorunlari çözmüyor. Bana göre de basörtüsü gereksiz ama isteyende taksin kötü olan bunun sembollestirilmesi.
            merilolika
            her aile kendi inancı gereği çocuğunu yetiştirmek ister ve bi yaşa geldikten sonra islami eğitimi genç insana vermek zordur bu çocukluktan aşılanması gereken bir durumdur gereksiz bir yasak. her konuda özgürlüğü dile getirirken islami konularda insanların özgür yaşamasını neden savunmuyoruz neden islami yaşama gelince hep yasaklama var
              sezgy
              Olabilir. Gelebilir. Aile baskısı yüzünden ilkokulda, hatta daha bebişken kapatılan var. Bu o kadar yanlış ki doğru bir şey yapıyoruz diye günaha giriyorlar. Bilinçli bir birey olduğun da ister takar ister takmaz. Zaten İslam da böyle bir zorunluluk yok. (diss atan arkadaşlar, haklı olduğumu bilerek popülerliğimi yükselttiğiniz için tşk)
                gulfemkaya
                Bebeklere ya da çok küçük çocukları zorla kapattırmak hem çocuklarda İslam'a karşı bir soğumaya sebep oluyor hem de psikolojileri kötü etkileniyor fakat belli bir yaştan sonra özellikle lisede insanlar kapanmak istiyor ki inançlarına göre bu en doğal hakları bu yüzden 18 yaş altındaki insanlara inanç yasağı koymak da bir nevi o insanın inanç özgürlüğünü kısıtlamak oluyor
                  samyeli90
                  Aile baskısı ile oluyorsa olmaz o iş kız kendi istiyorsa olur
                    badideasensei2
                    Aile baskısı ile tesettüre giren çocuklar da olduğu için gelmeli bence. Ama ülkede kargaşaya sebep olabilme ihtimali de var 😕
                      berat_albayrak_
                      18 değil de 12 altı olur. Kendi iradesi olmayan çocuklara bu yapılamaz.
                        kafatamircisi
                        Zaten toplumu laik ve muhafazar diye kutuplaştırdılar böyle bir yasak olmuş olsa daha kötü sonuçları olur, fransa da kaç müslüman var? Azınlık sayılacak kadar azınlıklara belirli kurallar koyarsınız, o ülkede hiçbir şekilde kargaşa çıkmaz. Devlet adamı yönetici kafasıyla düşünün.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.