15 Temmuz 2016'da Neredeydiniz ve Nasıl Hissettiniz Anlatın
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      killforyou
      ankara polatlı'daydım. arkadaşla birlikte balkonda kavun yiyorduk. darbe falan oluyor dediler aklımın ucundan bile geçmemişti öyle bir şey umursamadık hatta. tv falan yok, telefonlara bakmıyoruz. sonra sela falan okundu tekrar telefonu elimize alınca inanamamıştık yaşananlara.
        yabadabadu
        verilen selalara uyandım direkt TV'ye koştum ve sabahı antrenmana gittim
          peripedia
          Balkon keyfi esnasında, Ankara semalarında ses duvarını aşan F-16'ları görmem ve içeri kaçmam. En net hatırladığım ve hala hissettiğim duygu bu.
            sairsel
            Evde tv izlerken bir taraftan arkadaş grubumla yazışıyordum ki İstanbul'dan arkadaşlar köprünün askerler tarafından kapatıldığını falan yazdılar sonra haber kanallarını açtım dönemin başbakanı Binali Yıldırım bir kalkışma hareketinden bahsediyordu. Saat 00:00 olduğunda TRT kanalında darbe bildiri okundu. O anlarda ordunun gerçektende yönetime el koyduğunu düşündüm Sabaha kadar uyumadan gelişmeleri TV den takip edip ne olacağını bilmediğimden evden hiç çıkmadım.
              atakancavdar
              Olaylar olduğu sırada arkadaşımla Hadisenin konserindeydik ve herşeyi eve gelince öğrendik.
                mrsnl33
                Evde uyuyordum o zaman,o saatte sela verilmeye başlanınca,kalkıp tv'yi açmıştım.
                  deanerys
                  balkondaydım kıyamet kopuyo sanıp ağlamıştım
                    patronicee
                    Eşim bahsetmişti birşeyler olacak diye ama kimse askeriyedeki tuhaflığın adını koyamıyordu. Bir asker eşi olarak jandarma karakolunun önündeydik öteki arkadaşlarla. Sabaha karşı eşimden haber alana kadar ayrılmamıştım oradan.
                      makeup-alp
                      15 temmuz'dan 1 gün önce İstanbuldaydım Günübirlik bi ziyarete gitmiştim, 14 temmuz akşamı istanbul-eskişehir biletimi alıp çıkmıştım. Bi kaç gün kalıyım desem 1 hafta çıkamıcaktım istanbuldan herhalde sfknfdg
                        detokssuyu
                        Kalabalık aile fertlerinin çok uzun zaman sonra bir araya geldiği yemek organizasyonu esnasında uçaklar başımızın üzerinden uçtu resmen o kadar insan, aramızda Almancılar falan var onların korkuları geri dönebilecek miyiz soruları eşliğinde bir gece.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.