11 Aralık Cuma Günü Ülke Genelinde Yağmur Duası Yapılacak Olması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      Yarın Cuma namazı sonrası bütün camilerde cemaat yağmur duası yapacakmış. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen hutbede, "Bildiğiniz gibi, son zamanların en kurak yılını yaşadığımız bu günlerde ülkemizde suya ve yağmura ihtiyaç duyulmaktadır. Siz kıymetli cemaatimizi, Cuma namazının farzından sonra yapacağımız yağmur duasına katılmaya davet ediyorum." denilmiş. Hava durumu raporlarına göre ise yarın ve beş gün zarfında ülkemiz genelinde yağış bekleniyormuş. Dua şimdiden etkili olmuş gibi duruyor. Hes'ler, maden, altın arama faaliyetleri ile ağaç soykırımı yapıyor, ormanları katlediyor sonrasında dualardan medet umuyoruz. İşimiz dualara kaldı anlayacağınız. İlim yolu, bilim yolu bizim neyimize zaten değil mi?
        amakafamiznasiguzel1
        inş kafalarına yağmur değil de başka bişeyler yağar...
          gregory_
          Katilayim bari.
            me_out_bye
            YOK ARTIK YAAA. YOK ARTIK YAAA ??? GERÇEK Mİ? - Çocuk yapmayın 🙅🏻‍♂️
              mrlawyerkk
              Tevekkül gençler, tevekkül. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık. Santraller kurduk, doğayı inşaata açtık, ormanları yaktık, tarımı bitirdik. Tek yapmamız gereken dua etmek. Yağmur duası ile bu iş tamamdır.
                imailahorsilahh
                Beyin yağsa da bazı geri zekalılar nasiplense
                  tsukyomi
                  Toplu dua ettiklerine göre Tanrı da limit koyuyor heralde ''duanızın kabul edilebilmesi için sepetinizde en az bu kadar mümin olması gerekiyor'' diye. Yakışır kapitalistime.
                    redblack
                    İşemeli sıçmalı ayin mi?
                      dr.rock
                      Cahiller sürüsü, size dedim size onlara değil. İtikat ve inançtan yayılan nötronlar bulut içindeki pozitronlar ile çarpışarak haşiko daki oksijene 2 elektron verir, 1 elektron alır, Bu da su buharının sıvılaşması neticesinde yağmura sebebiyet verir. Ayrıca belliki ülke cenabet. Dolar olmuş kaç lira. Yıkanması lazım ülkenin, iğne ucu kadar kuru yer kalmamalı Lanet olsun artık bu cehalete dayanamıyorum artık
                        asit
                        Arif efendi ısrarla yağacak diyor
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.