1.Geleneksel İltifat Yarışması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      _sofia_
      Nâzım Hikmet Piraye'ye yazdığı mektubu şöyle bitirir: "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir." Haydi Yiğidolar, Sevdicekler, İçinde bir şair besleyen, yürek titreticiler! Sevgiliye, hayâli kurulana, en beğenilene öyle bir iltifat edin ki onu kısım kısım kıskanalım.
        detokssuyu
        Bunun da mı yarışmasını yapıyoruz? Her şey yarış olmasa mı keşke? Birbirimize hiçbir sebep yokken öylesine mi iltifat etsek?
          imcherry_
          çoksel yürürüm birincilik kesin benim sjdjjsjfjs Tanrı seni yarattı, seni görenler sanatı... Yüzün yüz kitap unutturur... Güzellik gören gözde değilmiş, seni göremesem bile çok güzelsin Beş duyumun beşine de hitap ediyorsun 'Yazmak için yeni bir kalem verildiğinde insanların %97'si ilk kendi adını yazıyormuş.' Ben senin adını yazıyorum Yahya Kemal bir kelime için 25 sene bekletmiş şiirini, sen o kelimesin... "Bir şey yok sesinin kölesi olduğum için aradım." Güneş doğuyor... Belki de sen gülüyorsun. Bunu ayırt edemiyorum Sen benim yemeye kıyamadığım karamelli bitter çoklatımsın...
            -lucy-
            "Her şey" var ya hani? İşte o sensin..😍 Lahmacunumun yarısını verebileceğim tek insansın..🔥
              myheartofstereo
              Bir gülüşün vardı... ay görse kıskanır, güneş görse özenir...
                slmbnarda
                Dünyanın bütün şiirleri senin üzerine yazılmış gibi sanki her şair seni tanıyormuş gibi..
                  mrsnl33
                  "Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme,kırk yılın hatrına sen kalayim". Cemal Süreyya
                    gregory_
                    Yapmayin bunu ya bu isler yasanan ana göre olur burdan sadece cok siradan kalir hersey, o an icinden gelen en güzelidir ve dogrusudur.
                      buse01
                      “Gece nasıl sabahı bekliyorsa aydınlanmak için ben de seni öyle bekliyorum.” "Sonra mucize diye bişeyden bahsettiler gözlerin geldi aklıma" "Bağımlılığın iki türü var zararlı ve zararsız sen zararsız olansın" "Sesiinn her konuştuğunda an itibariyle ülke genelinde sıcaklık artışına sebep oluyor"
                        sairsel
                        Yürü kızım yürü endamını göreyim Sensiz geçen zamanın ecdadını öpeyim Ben Mecnun muyum bir Leyla için çöllere düşeyim Verirse verir vermezse Leyla' yıda öpeyim 😁
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.