"Üniversiteler Fuhuş Evleri, Kimse Derse Girmiyor" Ebubekir Sofuoğlu'nun Başına Prof.Dr. Yazmaya Utandım
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      dr.rock
      Üniversite 3, Prof. Dr. İsmail Hakkı ULUS Hocam, nörofarmakoloji anlatıyor, Kolinerjik sistem üzerinde uluslararası düzeyde çalışıyor. Derste Irak'ın sinir gazı katliamı ile örnek verirken "..... işte bu etkiyle insanları çil yavrusu gibi patır patır öldürürsünüz" dedi. Dersten çıktım, dekanlığa gidip "sayın hocamız soykırım güzellemesi yapmıştır, alanı itibariyle peki hala kitlesel imha silahı üretebilecek sanayiler için bilgi ve birikimi vardır, sözlerinin niyeti ve maksatı sorgulanmalıdır" diye dilekçe vermek gafletinde bulundum. Asla böyle bir insan değildi, o zamanki rockNroll'cu anarşist kafam işte, hedef arıyorum :) İki hafta sonra odasına çağırdı, kitaptan duvarları olan tipik çatlak profesör odası bilirsiniz, dizlerim titriyor benim tabi, gel otur evladım dedi, sandalyeye tünedim usulca, döndü bana "maksatımı aştım, burada senden özür diliyorum, derste tüm arkadaşlarının önünde tekrar özür dileyeceğim beni uyardığın için teşekkürler." dedi. Derstede özür diledi, onu uyardığım için tekrar teşekkür etti. Benimki hocaysa Bu ne?
      https://youtu.be/0PZNFUa0hJ0
      https://youtu.be/0PZNFUa0hJ0
        gregory_
        Canını albızlar alası bir adam işte.
          karolunita-
          dffchrthu şu ebubekirden ben de istiyom böle bi hocam olsun yaa
            cinayetvaraga
            ciddiye alınacak bir şey yok. akit tv imiş.
              me_out_bye
              Ananı yapmadıklarına göre ? Bir sorun yok. Sanane milletin helvatinden. - İsteyen isteyene sokar sarmalar. Sizden izin belgesi mi alacaklar ? Manitamın kucagına oturabilir miyim profesörum diye? Amip ovası seni.
                sairsel
                Kişi, kendinden bilir işi 😉
                  pazartesi
                  Yarıya kadar haklı diyorum: üniversilerin kütüphaneleri neden gelişmiyor? Kısmına sadece tabii. Mehmet akif ersoy üniversitesinin kütüphanesi eskişehir halk kütüphanesinden daha yetersizdi kitap açısından. Ayrıca zonuguldakta öğrenciler incivezde oturur ancak seks ve uyuşturucu partilerini incivezde yapan, 1+1 lere kapatmalarını yerleştirenşer hep zonguldaklı. Antepte fuhuş yeditepede(üni civarı) değil yeşilsuda. Eskişehirde fuhuş baskınları ekseriyatla kurtuluş ve şarhüyük tarafına yapılır. Orada da üniversiteler baskın yiyen mahallelere çok uzak? Genç bunlar, orospu değil. Beyinleri sizim beyinler gibi am göt meme sik tesbihi çekmiyor. Seks seks diye öğrencilerin peşinden koşan akademisyenler gördü bu bünye.
                    pazartesi
                    Ayrıca: hiçbir öğrencin sana vermediği için bu kadar içlendin dmi. 😆
                      alys
                      bu iktidarla beraber bir yerlere gelmiş nicelerinden biridir.liyakatsizligin sonucu bu ve bir tane makalesi bile olmayan yüzlerce akademisyenler.
                        kisidegildisiii
                        Aklınız fikriniz sekste. O kadar bastırılmışsınız ki yan yana duran iki insan gördüğünüzde bile seks dürtüleriniz ortaya çıkıyor. Aklınızdaki ne ki dilinize ne vursun.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.