''Sakın Ebeveyn Falan Olma Tamam mı Sen? Hiç Edersin Çocuğunu''
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      imcherry_
      kubi çok kırıyorlar be seni... seni kıranlar var ya hani heh ben onların mk
        tsukyomi
        Aynı eleman bana da "profil resmin için çüklüyorlar seni" demişti, yani fikirlerin kimsenin umurunda değil, sen bir *mdan ibaretsin demek istiyor. Galiba aynı elemanın canını sıktığı 4. kişisin, belki daha fazla. Bir şurada üniformamı çıkarıyordum ama böyle olmayacak, artık burada da esas mesleğimi icra edeceğim galiba. İçerleme bu kadar, üç karakteri de dikkate alınacak gibi değil, bırak kim ne derse desin.
          kisi
          Sık sık, söyleyene değil söylenene bakın, deriz de bu her zaman, her durumda geçerli olan bir şey değil. Belli bir bilinci, entelektüel altyapısı, dünya görüşü vb. olmayan insanın lafını salt gerçek gibi kabul edip üzülmenin anlamı yok. Tarafsız gözle bir bakarsın haklılık payı var mı diye. O payın sağını solunu düşünürsün ve kendini geliştirmek için o geri dönüşü kullanırsın. Ortada bir pay yok, boş gevezelik ediyorsa da he deyip geçersin. Milyonlarca insanın içinde yaşıyoruz. Her denene takarsanız olmaz. Aileden de sevgi dolu, haklılık dolu sözler beklemeyin. Herkes işine geldiği kadar, bildiği kadar konuşuyor. Bu rahatsız edici haksız eleştirilerin dışında haklı eleştiriler de gelebilir. Eleştiriyi amatörce veya profesyonelce, her nasıl yapılıyorsa yapılsın kendinizi iyileştirmek için kullanın. Pohpoh dünyasında kimse ileri gidemez.
            somurtkan_sirin
            muhattap bile olma böyle insanlarla insanlar nasıl bu kadar saygısız olabiliyor anlamıyorum kendi yetiştirdiği çocuklara sormak lazım dört dörtlük mü yetiştirilmişler
              busecikcik
              bunu söyleyen kişi iğrenç birisidir kubi❤️
              /
              0

              Tarihe Göre

              İçerik bulunamadı.