"Oruç Tutmayanın Başı Ağrısın" Bedduasının Camiden Okunması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      rahat
      Manisa Mesir Camii'nde gerçekleşen hadise. İlk başta anlamakta güçlük çekeceksiniz ama kulağınızı iyice verince müezzin bey arapça bir şeyler söyler gibi yapıp feyk atıyor ve bedduayı yapıştırıyor. Ayıp oluyor ama hocam..
      https://twitter.com/turyildizbicer/status/1391492520375459841
      https://twitter.com/turyildizbicer/status/1391492520375459841
        bay_tonymontana
        ağrımadı
          tsukyomi
          Gökten kemik yapmadığı sürece kabul olmayacak dua. Ama kendilerinin başı çok ağrıyacak, yakındır.
            gregory_
            Her taraf provakatör çok dikkatli olmak lazim, ekonominin iyilesmesi insan azalmasina bakiyor artik. Ciddiye alinmamali büyükler ic savas istiyor iyiden iyiye.
              asit
              İftarda 70lik efe devirmiş bu kral belli ajajaahdh.
                me_out_bye
                Onca mükkemmel pırıl pırıl genç işsiz varken. Şu tipe bak evuuehe evuheheheğeğeğĞ yapa yapa yaşıyor hayatını. Ağzı kulaklarında bi tip kesin. Ne kadar gıcık edici değil mi? Torpil tarafcılık böyle bişe işte. Din din diye yürümüş gitmiş. Lale. Görevini ciddiyetinle yap. Daha önce böyle haberler duyduğumu hatırlamıyorum hiç? Bu Akp döneminde iyice gtü kalktı bu imambilmem nelerin. Kendini yarı cumhurbaşkanı falan sanıyorlar. Camii görevlisisin sen lale. Görev yetkin camii'nin içi kadar. Kafana eseni öyle söyleyip taşk geçer gibi milleti rahatsız edemezsin. O semt şehir memleket senin değil. Kendine gel gerzek herif. pff.. İyi olmuş şikayet tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Beyin hücren kalmadiysa çok yaşliysan git emekli ol. Hem gençlere iş kontenjanı açılır. Nefret etmeye başladım bu nesilden.
                  me_out_bye
                  21 yaşında daha pırıl pırıl olan her yere uyabilir az bir yardımla her işi yapabilir olan çocuk depresyonlarla boğuşup intihar ediyor. Bu tiplere bak yaşıyorlar oh herkes müslüman olsun senin onu giymeni beğenmedim sen giyme onu oh devranın sahibiler sanki lan. Askeriye mi lan bura? Devrecilik mi kasiyoz hayatta? Yok olun gidin yeter ya. İnsan olan yaşasın. Yaşını alan usul usul yaşasın o da kendi hayatını. Ne pis tipler ya. Tüm ülkenin kalitesi düşüyor amk tek bir nesil ha bu. Hepsi aynı şeyi yapıp fazla sayıya vurunca koca memleketi ablukaya almışlar mk. Bunlardan kurtulmak niyetiyle. Hayat gençlerin olsun ya. Kimse hayatın sahibi değil. Senin sahibin bunlar değil ya. SEN İNSANSIN. HERKES İNSAN. SAHİBİN YOK SENİN. Doğa gereği o role sıralamaya denk gelmiş insanlar onlarda. Pislikler at koşturuyor onlara buna hakkı olmadığı öğretilmeli dışlanmalı ya. Sonra farkedip sussunlar. Daha ne kdr bu mallık bu ülkenin üzerinde gezecek böyle. Yok olun lan. Karışma bir şeye kendi hayatını yaşa lan. İt.
                    berat_redflag
                    T.C. Seküler bir devlettir. Herkes istediği dine uyar, isterse hiçbirine uymaz. Kimsenin buna karışma hakkı yoktur. %60 mğslüman bir ülkede niye bunu deme ihtiyacı doğmuş ki?
                      redblack
                      Oruç tutanların açlık, su kaybı ve şeker düşmesi ve sigara kullaniyorsa yoksunluk sendromundan ağrıyor genelde ama bilemedim.
                        me_out_bye
                        Bunlar var ya bunlar? Bu ülkenin mutsuzluk kaynağıdır. İnatla ASLAAAAA durmadan bir jenaratör gibi çalışıp sürekli aynı rahatsız edici hareketleri görüntüleri hayatımıza sokup sana yaşatıp duruyorlar. O makineyi bir kapatsan (bunlae yani kapasalar bi çenelerini) çokta bir şeyin yok yani seni mutsuz edecek böyle. Normal yaşayıp gider bu coğrafyada. Gelen gençlerle değişe değişe. Ama bir kesim var ki anlatmak istediğim bu kesim işte. Şu an ülke üzerinde yaşayan en iğrenç insanlar olabilirler. Yapışmış bırakmıyor. Tek ayağı çukurda boğazına kadar çamura batmış diyelim? Tek kafa dışarıda? Bari düzgün dur dime bu halde bile ? YOK hala bir şey deyip senle didişip canını sıkma peşine düşer taa ki kafasıda gömülüp ebediyen susana kdr yani. Öyle bir insanlar kesim işte çok rahatsız edici pff. Topluma ultra gereksizler.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.