"Kürdanın Var Et Yemişsin Fakir Değilsin" Diyen Yurdum İnsanı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      cokbilmisdegilcokbilen
      Şahane bir sokak röportajı bırakıyorum şuraya izlerken çok huzur bulacaksınız. Vatandaşa ekonomiyi soruyorlar, o da yoksulluğu görmek istiyorlarsa gecekondulara filan gidilsin diyor. Bir dayı geliyor ve seni gömerim bu arkadaşı gömerim filan diyor et yemişsin demek ki paran var diyor. Et yemeyi de kürdana bağlıyor. Nereden tutsan elinde kalır, zaten bir tarım ülkesinde etin bir zengin yemeği olduğunu kabul eden amca baştan kaybediyor yahu. Cep telefonundan sonra yeni zenginlik göstergemiz kürdan oldu. Hadi hayırlı olsun.
      https://twitter.com/NoContextSag/status/1330960261780533250?s=20
      https://twitter.com/NoContextSag/status/1330960261780533250?s=20
        eski_bi_tanidik
        Doru soyluyo
          dr.rock
          bu tolumu diyanet böyle mal yaptı toplum "gtümüz acıyo" dedikçe "şükredin geçecek" dedi şimdide et yemeyi zenginlik sayıyor mallık genlerine işlemiş ah şu imamlar ah şu siyasal islamcılar kabız olun emi pisler
            plazacalisani
            Ülkenin çivisi çıktı. Artık kimi haklı göstereceklerini bulamıyorlar yahu. Gerçekten çok ilginçler yani, bir kürdandan buralara nasıl geldin amca sen? Gel seni ülkenin en büyük reklam şirketine alalım fikir üret yani.
              bisosyolog
              Bir şeyi fanatik ve holigan olarak sevmek böyle bir şey işte. Halbuki olması gereken bu değil. Sevebilirsiniz, sevdiğiniz her zaman her daim haklı ya da kusursuz olacak diye bir şey yok. Bir şeyi sevecekseniz kusurlarıyla sevin. Hükümeti seviyorsun diye hiçbir şeyini eleştirmeyeceksin diye bir şey yok. Ben de işimi seviyorum örneğin, ancak bu kötü yanlarını görmediğim anlamına gelmiyor.
                sedefartuny
                Kürdan kürdan olalı böyle bir nitelendirmeye maruz kalmamıştır. Babaannem kürdanı örgüsü kaçmasın, ipleri dağılmasın falan diye kullanıyor daha çok. Bak şimdi kafam baya karıştı.
                  mrlawyerkk
                  Kürdan mı? Zenginlik itemi kürdan değildir, kürdanı muhafaza ettiğiniz kutudur. Tuşuna bastığınızda tek bir kürdanın çıktığı bir aletiniz varsa zenginsiniz demektir.
                    okadin
                    Sonuç? Et yemesin mi insanlar ya da et yiyebildikleri için şükür namazı falan mı kılsınlar. Gerçekten ne olsun istiyorsunuz siz?
                      peripedia
                      Gelsin insanların birbirlerinin ceplerinde kürdan aramalar, gelsin kürdan kullananları kaymak tabaka ilan etmeler. İnsanlar ne yapacaklarını ne diyeceklerini şaşırdılar.
                        cinayetvaraga
                        memleketin yarısının babası 31 çekmemek için evlenirse sonrası da böyle vitaminsiz nesil olur.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.