"Koronadan Ölenler Müslüman Değil Kafir"
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ahmetsakar
      Arkadaşlar benim dediğim şeyler değil bunlar. Devlet yetkilileri sürekli uyarıyor önlem alın diye. Düşünce yapısının korkunçluğuna bakar mısınız? Cuma namazı sonrası yapılan röportajda söylenen diğer şeyler de şunlar: "Anıtkabir'de virüs bulaşmadıysa burada hiç bulaşmaz" "Koronadan ölenler Müslüman değil kafir" "Yaşlılar kurallara uymuyor, 76 yaşındayım" Biz nasıl başa çıkacağız bu düşüncelere sahip kişilerle?
      https://twitter.com/BerkayBigec/status/1266355993979559936
      https://twitter.com/BerkayBigec/status/1266355993979559936
        imailahorsilah
        Kendilerinin şimdiye bu kadar beyinle sağ kalabilmesi büyük mucize hakikaten. Ne demiş, Goethe; Eyleme geçmiş cehaletten daha korkunç bir şey yoktur.
          nunukafasi
          Din konusunda yapılan bu söylemler her geçen gün daha da fazla artıyor. Din konusunda insanları ayrıştırmak daha kolay geliyor. Ki en alakasız olarak adlandırabileceğimiz koronayı bile din ile bağdaştırmışlar.
            saranazz
            herkesste ortalıkta zeka küpü maşallah
              kanadadabiryusuf
              beyninden almış burnuna vermişler
                mervenizz_
                Hhahahhahaha çok güldüm Avrupa'da müslümanlara korona bulaşmıyor diye müslüman olup,hristiyan mahalleler de ezan okutuyorlar ve vaka sayısı azalınca da hristiyalanlar müslüman oluyor bu da birkaç örnek aslında
                  benita
                  Altta yazan ‘kurgu’ kelimesinin gerçek olmasını diledim bi an
                    zimbo
                    Yani ne diyebilirim ki ben ibadetimi bu şekilde gerçekleştirmiyorum. camilerde nasıl bir gaza getirme uygulanıyor da işin ciddiyetini anlatamıyoruz ben anlamıyorum eğer 5 vakit namaz abdest falan diye dolaşan dayı bana korona bulaşmaz dediğinde bu olay bu kadar basitse ben tostumu yedim koronavirüsü bekliyorum çünkü hiç bir bok yaptığım yok!
                      thetalentedmrripley
                      Nasıl ki ülkede Atatürk'e düşman bir kesim oluşmasının en büyük sebebi Atatürk'ü en çok sevdiğini iddia edip onu tanrılaştırmaya çalışanlarsa, insanların dine karşı düşmanlık beslemesinin en büyük sebebi de böyle kendisinin çok dindar olduğunu, kendisi gibi olmayanların cehennemlik olacağını sanan akıl yoksunlarıdır. Her fırsatta Atatürk ile dini/Hz Muhammed'i mukayese etmeye çalışmaları da bu iki kesimin turnusol kağıdıdır.
                        amakafamiznasiguzel
                        Allahım yaratıyorsun bari takip et...
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.