“Hayatımın En Mutlu Anıymış, Bilmiyordum” Dediğiniz Bir An!
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      umitakdeniz
      Bazı anlar vardır, kıymetini bilemezsin, tadını çıkaramazsın çünkü onun son anın olduğunu bilmezsin, sonra zamanı geri alamazsın ve hep içinde kalır. İşte öyle bir şeydi dediğiniz bir an var mı?
        bitterbrake17
        Lise 2 deyken bi sevdigim çocuk vardı. Birgün verdivenden inerken arkadaşlarımla şakalaşıyorduk. Arkadaşım beni verdivenden itti ve sevdigim çocugun üstüne düşmüştüm. Düşerkende dudaklarımız birbirine degmişti. Çok pis sinirlenmiştim. Çocuktanda özür dilememişim. Sinirden. Sonra okul çıkışı eve gittim evde oturdum yaşadıklarımı bi tekrat hatırladım ve çok mutlu oldum çünkü çocugu seviyordum. Sonraki gün özür diledim. Sorun degil dedi oda benden özür diledi hayatımda yaşadıgım en kral gündü. 😊
          tuba-yildirim6
          İtalya'da okumak üzere uçaktan indiğim o an 🥺
            ayse_
            Kardeşimin doğumu. İyi ki yapmışlar şu veleti yoksa ne yapardım bilmiyorum. 20 yaşına geldi gerçi ama hayatımın en mutlu anı oydu bence
              intelcorei5
              Çocukluk...
                mevsimlerden-sonbahar61
                var Öyle bi an
                  alevalevay
                  masumiyet müzesini okuyan var mıdır burda? sanmam....
                    amakafamiznasiguzel
                    corona'nın tr'ye gelmesinden bir önceki günmüş. özel olmasının sebebi ise şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini son kez görmüş olmam.
                      aynenbileader
                      Evimden çıktım bir iş görüşmesi için Antalya'ya geldim. Olur dedik herşey de anlaştık mutluyum Nisan 15 deyince sezonla beraber işe başlayacağım. Sevdiğim işi yapacağım yani. Eve uçakla döndüm 1 hafta sonra uçak yolculuğu falan dediler korona ilk vakasını açıkladılar. yurt dışı teması falan Allah'ım aldı beni bir göt korkusu ne yapacağımı bilemedim. 10 gün içinde başlayacağım işten dönüş yaptılar. Koronavirüsten dolayı alımları durdurduk kusura bakmayın dediler. Bu ne demek biliyor musunuz. yiyecek ekmeğin yok uzun zaman sonra iş buluyorsun kendi ihtiyaçlarını karşılamak için sevinçlisin. işte o mutluluk benim gibiler için başkadır. şimdi ne mi yapıyorum. Her gün o son mutluluğun nasıl bu hale geldiğini düşünüp duruyorum amk.
                        rainman3
                        Bebeklik yıllarım.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.