"Hayat Kaç Yaşında Biter?" Sorunsalı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      Kimileri der ki 35 kimileri 40. Buradaki arkadaşların yaşları daha çok genç ama merak ettim ben yine de. Fiziken hayatlarımızın son bulmasından bahsetmiyorum elbette. Bahsettiğim daha çok ununu eleyip eleğini asmak kafasında olmak, bir şeyler için geç kalmış olmak falan.
        mrlawyerkk
        Bu tamamen kişi ile alakalı bir durum. Ne hayatlar var belki 5 dakika sonra ölecekler ama hayata o kadar güzel gözlerle ve aşkla bakıyorlar ki çok imrenirim ben bu kişilere şahsen.
          iceel
          Hayat çoğu zaman kırkından sonra başlar. Eğer aksi birşey olmadıysa genelde 45 yaş civarında hayatınızda taşlar yerine oturmuştur. Evleneyim mi evlenmeyim mi, kiminle evleneyim, çocuk olsun mu, nasıl eğitim alayım, ne iş yapayım vs. sorular genel olarak cevabını bulmuştur. Bundan sonra yapacağınız herşey tercihlere kalmıştır.
            magdur_sempanze
            Kafanda çip olduğunu farkedince hayat bitiyor.
              cinayetvaraga
              ne demek 35!? şu an bana bitti diyeni 48 kere cebimden cıkarırım. yok öyle bitmek.
                caresizcare
                Hayat birşeylere olan inancını kaybettiğinde biter Yaşama olan hevesin Gülüşün neşen sahte olmaya başlayınca biter. Sadece takvim devirmeye başladığında biter. Kendin için hiç birşey yapmadığında biter. Yarınlara belirsiz ve umutsuz baktığında biter. Başkaları için yaşamaya mecbur kaldığında biter. Biter işte böyle yaşa bakmadan ister 18 ister 58 Kafada bittimi zaten herşey Ne önemi varki kaç yaş olduğunun
                  peripedia
                  Kimi hayatlar 18'in de biter kimisi gözünü kapatana kadar bitmez arkadaşlar bu öyle matematiksel bir şey değil. Hayat enerjisi ile alakalı ki hayat enerjimizi de ailemizden alıyoruz bizler.
                    piremses-123
                    Sanırım enerji, istek ve hayallerinin bittiği noktada tatlım ama buna kişinin psikolojisi karar verir ancak okeyy hadi bayy
                      detokssuyu
                      Bunlar benim cevaplamaktan imtina ettiğim sorular ya. Kim bilebilir. Şey var ya Yaş 35 yolun yarısı eder diyen Cahit Sıtkı'nın 40'lı yaşlarda hayatını kaybetmesi. Tüyler ürpertici geliyor bana bu muhabbetler.
                        catherine-earnshaw
                        Öldüğün veya ölmeyi seçtiğin yaşta
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.