"Devlet Bana Zorla Bir Şey Yaptıramaz! Ben Devlet İçin Değil Devlet Benim İçindir"
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      detokssuyu
      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı yeni kısıtlamalardan sonra Yıldız Tilbe bir hayli sinirlenmiş ve demiş ki; "Devlet beni bir suç işlersem içeri atabilir, hakettiysem boynum kıldan incedir. Adımı, ülkemi, soyumu, kan grubumu ben seçmedim. Bunun dışında devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz. Ne aşı ne çip ne hes kabul etmiyorum. Ben devlet için değil devlet benim içindir." Akabinde aşıyı değil ekmeği bedava yapın, böyle iyilik olmaz. İnsanlar üç gün bile olsa iyi yaşasın diye bir açıklama daha yapmış. Toplum sağlığının söz konusu olduğu böyle bir dönemde ben bu açıklamaları çok anlamsız buluyorum. Bir dönem Yıldız Hanım dahil olmak üzere tüm ünlüler 'evde kal' çığlıkları atarken şimdi "devlet bize yasak koyamaz" diyorlar. Bu kafaları anlamak güç ama özellikle aşı konusunda toplumu yanlış yönlendirmesi daha ciddi bir yanlış. Yıldız Tilbe gibi birçok ünlü kendilerini belli başlı toplum kurallarından neden azade tutuyorlar?
        amakafamiznasiguzel1
        https://dio.onedio.com/dio/1067077?t=dio
        https://dio.onedio.com/dio/1067077?t=dio
        bu ara zet'e çalışıyorum galiba :))
          dr.rock
          messenger dan falan videolar geliyor bana, aşı karşıtı... :) Aralarında öğretmenler mühendislerde var. Bakın arkadaşlar bakın, net söylüyorum ben artık bu kadar gerizekalılığa katlanamıyorum arkadaşlar. Bakın şimdi tabi gerizekalı olursun, insani bşide allahım anlatamıyorum bi sokuk vidyo çekmiş yok mikroçip verilecek falan. Ya mal mısınız arkadaşım siz. Bakın elim ayağım titriyor şu anda bildiğiniz gibi değil. ulan dana kim sikler senin bklu götünüde sana çip taksın, bi aspirin üretemiyosun zaten kölesin amk malı. Allahım ya ne olur öleyim ben ya artık valla öleyim
            thetalentedmrripley
            Iki gözümün çiçeği yine sarmış üçlüyü
            https://youtu.be/c2kHEY03aUM
            https://youtu.be/c2kHEY03aUM
              okadin
              Aşı değil ekmek ücretsiz olsun ve insanlar üç gün bile olsa iyi yaşasın mı? Söyleyeceklerim vardı ama bu cümleyi okuduktan sonra diyecek bir şeyim yok artık. Şaka gibisiniz ya.
                dr.rock
                Arkadaşlar ben doktorum size şimdi çok gizli bilgiler vereceğim toplanın, bu bilgileri yayın. Bakın arkadaşlar dünya sağlık örgütü, avrupa sağlık komisyonları falan oradaki hocalar profesörler Rokifelır ailesindendir. Burada kovit aşısı falan yalan. Aşının içine nanomikrobit boyutunda DXL69A.M.31 çipleri yerleştiriliyor. Bu çipler kan yoluyla beynin amigdala bölgesinde ilgili nöronükleuslara oturuyor ve sizleri işaretliyor, beyninizin neokorteksindeki emosyonel alanları kontrolü altına alıyor. Mesela nasıl mı. Diyelimki mesela siz diyelim ak ve pak partiye oy atmak istediniz çünkü asrın liderimiz ülkemizi kurtaracak. ama bu rokifelır amerikalılarının hoşuna gider mi ? gitmez. Ümmeti sevmez o oç ları. Hah şimdi bu çip takılacak ki, James Rıkifelır ülkemizdeki seçimleri manipüle edebilsin. Naapacak, ordan bi düğmeye basacak siz camileri ahıra çeviren cehape zihniyetine oy atmak zorunda kalacaksınız. Aman arkadaşlar bakın sakın aşı falan yaptırmayın aman !!!!
                  tsukyomi
                  Başlığı görünce yürü be Yıldız apla dedim ama yine şaşırtmadı. Cuğarayı çipe tercih ediyorsa yapılacak bir şey yok, doğal seleksiyon da lazım.
                    cinayetvaraga
                    bu müptezeli, hiçbir vasfı olmayan bu deliyi neden dikkate alıyorsunuz? bırakın car car konuşsun dursun.
                      sedefartuny
                      Bu açıklamalara çok gülen ve asla ciddiye almayan ben miyim sadece? Abi Yıldız Tilbe bu ya. Bırakın söylesin istediğini yarın aksi yönde zibilyon tane açıklama yapabilir. Kadın hayatı böyle yaşıyor. Bu ülkede referans noktası olacak en son isimdir Tilbe.
                        peripedia
                        E tamam bu önlemler zaten senin için Yıldız Abla. Hepimiz için daha doğrusu. Hes koduna neden takıldın ki bu kadar? Aç telefonunu indir. Sorana söyle bu kadar basit. Sen devlet için olmayabilirsin belki ama bu toplumun bir ferdisin ve hepimiz gibi bu kurallara riayet etmek durumundasın.
                          hogwartsmektubugelmeyen
                          Teoride mantıklı ama şu anki pratikte saçma sapan bir söyleyiş
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.