"Avrupa, Huzurunu Mültecileri Misafir Etmemize Borçludur"
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ozymandiase
      Erdoğan'ın sarf ettiği muazzam söz. Ya sen Avrupa'nın huzurunu sağlıyorsun tamam da senin ülkenin huzuru yok? Bu nasıl bir kafadır ya. Mültecilerin yol geçen hanına döndü ülke hala derdimiz Avrupa'nın huzuru mu ? İki de bir tehditle nereye varacağız merakla bekliyorum ben hazin sonu.
        asit
        Yoruldum bu ad*mdan.
          me_out_bye
          Avrupanın çöp konteynerı olduğumuzu onaylamış. Üzerimize düşen vazifeyi ÇOOOOK iyi yerine getiriyoruzunda gururu vardır şimdi bunlarda. Bunlarda milliyetçilik cumhuriyet falan hak getire. İslamik low ıq nuublar sizi. Atatürk olacağdı öttürürdü bu krizi.
            eski_bi_tanidik
            Eveledi geveledi gibi geldi bana. İzledim. Neymiş kilometrelerce duvar dikiyomus. Bir yığın insan çevirmiş. Gelenleri napacaksin? Geliyorlar habire. Onlari engelle. Neymiş sanatçılar fln karışamazmis siyaset meselelerine. Sanatlarını yapsinlarmis. Kusura bakma ama onlar da tıpkı bizim gibi bu ülkenin milleti. Yangınlarda bazılarının ne kadar cabaladiklarini gördük.
              yabadabadu
              doğru
                cinayetvaraga
                misafir tez s*ktirip gideni makbuldur başgan.
                  isirgan_otu
                  amk evladı ulkenin huzurunu Avrupa'dan aldığım 4 milyar dolar mülteci ödeneğine sattım desene..
                    sairsel
                    Misafirin hakkı 3 gün, oldu bunlar geleli kaç yıl?
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.